Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Animal Planet

00:13(00:40)

> Swamp brothers

Reptile Room Service. När två av de största alligatorerna inte kommer för att äta oroar sig Robbie för att de slåss, och en pytonorm får Stephen att gripas av panik.

00:40(01:08)

> Swamp brothers

Crouching Keszey, Hidden Gator. Robbie måste hjälpa till att hitta en förrymd alligator. Bröderna har en dålig dag och börjar bråka - kan det innebära slutet på deras partnerskap?

01:08(01:35)

> Swamp brothers

The Brotherhood of the Swamp. Bröderna Keszey har slutat prata med varandra efter ett storgräl och frågasätter nu sitt partnerskap. Al tar med sig Stephen på en jaktexpedition.

01:35(02:00)

> Swamp brothers

Snake Bites And Croc Fights. John återvänder i triumf och tar med Stephen på dagens första ormjakt. Senare försöker bröderna än en gång att para ihop krokodiler.

02:00(02:25)

> Swamp brothers

The Smell Of Death Surrounds You. Med en storm på ingång blir det en kamp mot klockan att samla alligatorägg. Senare blir bröderna Keszey uppmärksamma på en otrevlig doft.

02:25(02:50)

> Swamp brothers

For Love And Boar. När Robbie och Stephen är på väg till Miami för att köpa en siamesisk krokodil ringer plötsligt JP. Det finns vildsvin på gården, och de måste bort.

02:50(03:15)

> Swamp brothers

Once Bitten. Bröderna Keszey måste flytta en skadad alligator till ett säkrare ställe. Senare hjälper grabbarna en reptiluppfödare att dra in lite pengar.

03:15(03:39)

> Swamp brothers

Weekend Warriors. Al Roberts tar med två storstadsgrabbar på ett riktigt äventyr. De ställs öga mot öga med ett vildsvin och måste sedan jaga en amerikansk alligator.

03:39(04:02)

> Swamp brothers

Special Delivery. Stephen får ett hett tips om en siamesisk krokodilhane som de kan para sin nya hona med. Senare får bröderna Keszey tag i nya exotiska krokodiler.

04:02(04:49)

> Biggest and baddest

Niall McCann reser till Queensland där beståndet av kasuarer har minskat efter en orkan. Fåglarna har nu börjat angripa människor.

04:49(05:36)

> Biggest and baddest

Tigers. Niall söker upp en människoätande tiger som har dödat två människor i Nepal. Vad ligger bakom angreppen?

05:36(06:00)

> Night

Squid. Nattdykning med Humboldt-bläckfiskar visar sig vara farligt. Experterna Scott Cassell och Brandon McMillan blir vittnen till när deras kameraman attackeras av de vildsinta djuren.