Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV4

22:15(00:20)

> Pretty woman

Amerikansk dramakomedi från 1990. Edward är en framgångsrik affärsman på besök i Los Angeles. Han möter den prostituerade Vivian och erbjuder henne rollen som sällskapsdam. För Vivian öppnar sig en helt ny värld och den kallhamrade Edward finner kärleken.

00:20(02:50)

> Men, women & children

Amerikansk dramakomedi från 2014. En grupp tonåringar och deras föräldrar försöker hantera hur internet förändrat allt från relationer och kärleksliv till kommunikation och fritid.

02:50(04:55)

> Red riding hood

Amerikansk skräck från 2011. När den unga och vackra Valerie blir bortlovad till den rike Henry, bestämmer hon sig för att rymma med sin stora kärlek Peter. Men i skogarna runt deras by härjar en varulv. Byns befolkning har länge offrat djur för att stilla varelsens blodtörst, men under en natt med en blodröd måne hungrar den efter mer.

05:00(06:00)

> Veterinärerna

Svensk dokumentärserie från 2015. Distriktsveterinären Marek tittar till alpackorna på Parken Zoo i Eskilstuna. De ska få sina tänder undersökta och raspade. Veterinären Cecilia undersöker labradoren Fanta för att se om hon är dräktig. Leonbergern Vilda lider av harklingar.