Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV8

02:35(03:20)

> Masterchef USA

Amerikansk realityserie från 2012. Endast fyra hoppfulla deltagare återstår. De måste samarbeta i lag när de gör i ordning en gourmetmåltid till tre världsberömda kockar: Daniel Boulud, Alain Ducasse och Guy Savoy. Det vinnande paret går till final, medan förlorarna måste genomgå ett stresstest och tillaga en sufflé.

03:20(04:10)

> En plats på landet

Brittisk livsstilsserie från 2011. Derbyshire. Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden. Varje avsnitt följer olika familjer som får hjälp att hitta sina drömhus.

04:10(05:00)

> Antiques roadtrip

Brittisk livsstilsserie från 2014. Några av Storbritanniens främsta antikexperter ger sig ut på vägarna i en samling klassiska bilar. På vägen tävlar de mot varandra om att tjäna mest pengar och köpa och sälja flest antikviteter. Varje expert har en budget på 200 pund, som de ska öka i takt med att de säljer fler objekt. De tävlar individuellt, men reser tillsammans i par. Expertis, egon och rykten står på spel, och serien avslutas med en spektakulär auktionsfinal.

05:00(05:25)

> Neighbours

Australisk såpopera. Australiensisk såpopera om livet och relationerna för invånarna på Ramsay Street i Erinsborough.

05:25(06:00)

> Neighbours

Australisk såpopera. Australiensisk såpopera om livet och relationerna för invånarna på Ramsay Street i Erinsborough.