Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV8

06:00(06:50)

> En plats på landet

Brittisk realityserie från 2011. Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden. Varje avsnitt följer olika familjer som får hjälp att hitta sina drömhus.

06:50(07:50)

> Undercover boss UK

Brittisk realityserie från 2013. Chefen Ian Wakelin går han under täckmantel i sitt företag som handskas med avfallshantering.

07:50(08:50)

> Undercover boss UK

Brittisk realityserie från 2013. Phil Couchman återvänder till sitt eget företag och får reda på hur verksamheten faktiskt fungerar genom att gå undercover.

08:50(09:55)

> Undercover boss UK

Brittisk realityserie från 2013. Geoff Zeidler tar rollen som arbetare på ingångsnivå i sitt säkerhetsföretag. Men vad kommer han att lära sig om verksamheten och medarbetarna?

09:55(10:55)

> Shark tank

Amerikansk realityserie från 2014. En realityshow med businesstema, där deltagarna presenterar affärsidéer för investerare, eller ”hajar”, som de kallas här. Hajarna är tuffa, stenhårda multimiljonärer och miljardärer - som nu ger hoppfulla företagare möjlighet att förverkliga sina drömmar genom att säkra affärer som de kan tjäna stora pengar på. För att lyckas måste de vara både övertygande och kreativa. Serien är baserad på den japanska realityshowen Dragons' Den.

10:55(12:00)

> Huslyftet

Brittisk livsstilserie från 2015. Sue och Simons hus blir pimpat både på insidan och utsidan av arkitekten Laura Jane Clark.

12:00(12:30)

> Gone camping

Svenskt reseprogram från 2018. Martin Örnroth tar husbilen till Norge där han följer med på en världsberömd tågresa genom Flåmsdalen. Det blir cykling längs den sk Rallarvägen och vandring till magiska vattenfall. Friidrottsprofilen Erica Johansson campar i Östergötland där hon testar mastklättring i Motala och går en fartfylld rallyskola som bjuder på både grus och garv.

12:30(13:30)

> Stugfixarna Norge

Norskt inredningsprogram. Inredningsdesignern Halvor Bakke åker till Todalen med sina händiga kumpaner Mikkel, Gustav och Thomas för att fräscha upp en klasisk bostad i idylliska Trollheimen. Det blir en speciell vecka utan dusch och toalett och mycket logistik.

13:30(14:30)

> Hundpatrullen

Norsk dokumentarserie från 2015. Hunden är hudpatrullens viktigaste redskap i deras kamp mot kriminalitet i huvudstaden. Men för människorna som jobbar på avdelningen är de mycket mer än det.

14:30(15:35)

> Father Brown

Brittisk dramaserie från 2013. The flying stars. Fader Brown. Fader Brown handskas med en mycket teatralisk familj när han upptäcker att en misstänkt drunkningsolycka i själva verket var ett mord.

15:35(16:00)

> Jamie Oliver: Middag på 30 minuter

Brittisk matlagningsserie från 2010. Jamie lagar den traditionellt brittiska rätten beef hash på 30 minuter. Den går snabbt att laga och Jamie serverar den med ugnsbakad potatis, grön sallad och limabönor med bacon.

16:00(16:05)

> Hotell Marigold 2

Brittisk dramakomedi från 2015. Hela gänget är tillbaka i Jaipur i Indien och Sonnys härliga hotell är fullbokat. Förutom att hantera sina gäster har han nu fullt upp med planerna på ett andra hotell, samt alla förberedelser inför bröllopet med Sunaina. Och så dyker den trolige hotellinspektören Guy upp.

16:05(17:10)

> Prestige pantbank

Brittiskt livsstilsprogram från 2014. Ett tonårspar vill sälja hennes morfars designklocka för att kunna investera i deras nya juvelbutik. En näthandlare chockas av värderingen av hennes nätköp och James blir röd i ansiktet när han råkar krascha en dubbeldäckare under testkörningen.

17:10(18:30)

> Dragons' den

Brittisk realityserie från 2014. Ännu fler galna och geniala uppfinningar visas för de stenhårda drakarna. Kommer de hoppfulla entreprenörerna att lyckas få deras uppmärksamhet?

18:30(19:00)

> Gone camping

Svenskt reseprogram från 2018. Martin Örnroth reser genom Västerbotten Martin Örnroth. Det blir flottbygge vid Umeälven och snorkling i kristallklara fjällbäckar. Sedan bär det av till Tyskland och Romantische Strasse. Det blir besök på sagoslottet Neuschwanstein och avslutning på Tysklands högsta berg.

19:00(20:00)

> Stugfixarna Norge

Norskt inredningsprogram. Inredningsdesignern Halvor åker till Finnskogen med sina medhjälpare Mikkel, Gustav och Thomas för att snygga till en stuga på Jævelodden. De hjälper Gunn, Eyvind och deras son Ole, som tycker att stugan är så ful att de nästan inte vågar bjuda hem några gäster.

20:00(22:15)

> Morden i Midsomer

Brittisk kriminalserie från 2003. Två byar. När någon dödar medlemmar i den anrika Smythe-Websterklanen, blossar en gammal fejd mellan byarna Upper och Lower Walden upp på nytt. Först dör den unge skådespelaren Laurence Smythe-Webster i en explosion. Därefter blir hans farbror Frank Webster elektrifierad till döds på sin träningscykel. När Barnabys huvudmisstänkte drunknar i en skål tomatsoppa inser han att morden har historiska proportioner, och börjar forska i det förflutna.

22:15(00:15)

> Stoker

Amerikansk thriller från 2013. Artonåriga India Stoker förlorar sin älskade far i en olycka och blir ensam med sin mentalt instabila mor. Hennes charmige farbror Charlie flyttar in för att hjälpa familjen, men India anar snart att något inte står rätt till. Samtidigt som hon blir alltmer attraherad av honom.

00:15(03:30)

> Mr Brooks

Amerikansk thriller från 2007. Earl Brooks är en framgångsrik affärsman som döljer en hemlighet, han är en seriemördare känd under namnet The thumbprint killer. Brooks slits mellan det förbjudna och avsky för sina brott. Han beslutar sig för att begå sitt sista mord – men denna gång går det snett.

03:30(04:20)

> The Americans

Amerikansk kriminalserie från 2014. Elizabeth avslöjar någonting chockerande om Kate, medan Philip kämpar för att få fram viktig information.

04:20(05:10)

> The Americans

Amerikansk kriminalserie från 2014. Larrick kommer allt närmare och Elizabeth måste kalla tillbaka Jared. Fred ska ut på ett viktigt uppdrag, medan Arkady lägger korten på bordet och tvingar Stan att fatta ett omöjligt beslut.

05:10(06:00)

> Top chef

Amerikansk realityserie från 2013. Denna serie tar matlagningstävlingar till en helt ny nivå! En grupp amatörkockar slipar knivarna och gör sig redo att kämpa i en rad kulinariska uppdrag. De hoppas alla kunna kämpa sig fram till det prestigefyllda förstapriset: att koras till Top Chef. Men först måste de matglada deltagarna vinna juryns gillande när det gäller smak, kreativitet, presentation och passion i köket.