Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

06:00(06:30)

> Unga mammor

Svensk realityserie från 2017. Joy och Rasmus diskuterar sexlivet och bråkar i Haileys koja. Natalie och Kevin har förlovat sig, men vem var det som friade till vem egentligen? Kevin uppfyller Natalies cowboydröm när han ska rida för första gången. Johan har permission och det blir ett efterlängtat fredagsmys tillsammans med Julia M och Nanja. Lina och Emil går på datenight på restaurang och Linas mamma är barnvakt åt Audrina. Även om romantiken inte är så påtaglig under kvällen, avnjuter de en god middag tillsammans i lugn och ro. Julia B ska på dejt, men är väldigt nervös. Är det här den stora kärleken?

06:30(07:00)

> Nanny

Amerikansk komediserie från 1994-95. Val's boyfriend. Fran hamnar i svårigheter, när Vals pojkvän börjar stöta på henne.

07:00(09:00)

> Aftonbladet morgon

Svenskt morgonprogram från 2016. Det senaste när det gäller nyheter, sport, nöje och viralt. Självklart sänder vi live vid stora nyhetshändelser.

09:00(10:00)

> Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2014. En familj i Skåne kämpar mot ett skuldberg. Annika och Daniel tvingas sms-låna till att värma upp huset och har inte råd att fira sin dotters födelsedag. Samtidigt lägger de stora summor på läsk, cigarretter och bakverk varje månad.

10:00(10:55)

> Vanderpump rules

Amerikansk realityserie från 2015. Dirty thirty. Ariana avslöjar den egentliga anledningen till att hon vill att Tom Sandoval ska stanna kvar efter hennes födelsedagsfirande men utan effekt. Lisa råder tjejerna att ge igen på deras killar för att de åkt till Vegas. Det slutar med att Lala, Katie och Ariana kysser varandra på Scheanas sovaöverkalas.

10:55(11:55)

> Project runway all stars

Amerikansk realityserie från 2015. A touch of style. Nu ska deltagarna skapa moderiktiga träningskläder som ska kunna säljas i Alyssas sportbutik.

11:55(12:55)

> Svenska Hollywoodfruar

Svensk realityserie från 2017. Gunilla Persson ser sig själv som Sveriges rosdrottning och får besök av en trädgårdsmästare som ska förstärka titeln med att sätta upp en rosenspaljé - trots att han inte alls gillar rosor. Elena Belle är orolig för att livet som småbarnsföräldrar ska riskera äktenskapet och ordnar intervjuer med barnflickor. Helst ska den blivande nannyn kunna vara mamma åt både baby Luna och Elena. Maria Montazami går på bokklubbsträff med sina väninnor där mat, böcker och ytliga frågor står i fokus och allt prat om politik är bannlyst.

12:55(13:55)

> Supernanny Sverige

Svensk realityserie från 2017. Strax norr om Stockholm bor trebarnsfamiljen Altun. Mamma Johanna jobbar deltid som sjuksköterska och är den av föräldrarna som är hemma mest med barnen. Hon upplever att varje dag är en kamp som präglas av ständiga bråk som börjar redan på morgonen. Vår Supernanny beger sig till familjen i hopp om att skapa en lugnare vardag.

13:55(14:55)

> Real housewives of Dallas

Amerikansk reality från 2016. Hollman holiday. Stephanie kämpar när Travis försöker ta över planeringen av hans egna födelsedagsfirande. Brandi och LeeAnne försöker bli vänner igen.

14:55(15:55)

> Project runway all stars

Amerikansk realityserie från 2015. Rebel with a cause. Zac Posen och Debi Mazar ansluter till domarna för att bedöma sofistikerade sommarstilar med vågade inslag.

15:55(17:00)

> Million dollar listing New York

Amerikansk realityserie från 2013. Don't forget the hands! Dinosaur hands!. Luis träffar en försäljare som sätter på tok för höga priser på sina fastigheter. Fredrik får sedan ansvar för sitt livs största fastighetsaffär.

17:00(18:00)

> Vanderpump rules

Amerikansk realityserie från 2015. What happened in Vegas. Sandoval och Schwartz överraskar sina flickvänner med nyheter från syndernas stad. Kristens återvänder till SUR och ber om ursäkt till Ariana.

18:00(19:00)

> Svenska Hollywoodfruar

Svensk realityserie från 2017. Maria samlar ihop hela familjen Montazami för att åka på båtutflykt. Jennifer Åkerman shoppar coolt vintagemode tillsammans med mamma Vera. Elena Belle inspireras av Beyonce och dokumenterar sin gravidmage. Gunilla Perssons liv slås i spillror när en brand ödelägger bostaden, vilket ger eko i både Sverige och USA.

19:00(19:30)

> How I met your mother

Amerikansk komediserie från 2012. Farhampton. Ted övertalar Victoria att lämna en avskedslapp till sin trolovade, innan de kör iväg mot solnedgången. Quinn får reda på att Barney varit tillsammans med Robin.

19:30(20:00)

> How I met your mother

Amerikansk komediserie från 2012. The pre-nup. Barney skriver ett detaljerat äktenskapsförord, vilket leder till att de andra killarna föreslår egna förhållanderegler till sina partners. Samtidigt blir Quinn så arg att även hon skriver ett äktenskapsförord.

20:00(21:00)

> Hemliga beundrare

Svensk realityserie från 2018. Kalle och Sabina var ett par i två år. Nu vill Kalle vinna Sabinas hjärta tillbaka och visa att han är en ny man. Ida och Per ”Lelle” jobbar tillsammans på en bar i Nybro. Nu riskerar hon den goda stämningen på jobbet genom att bekänna sina känslor. Denise är den enda tjejen som gett Dennis nobben. Men Dennis är inte den som ger sig i första taget. Han ska han vinna Denises hjärta. Bendik och Melinda har under flera år haft kontakt via nätet. Han hoppas nu att avståndet inte längre ska stå i vägen för dem att bli ett par.

21:00(22:00)

> The good fight

Amerikansk dramaserie från 2017. Not so grand jury. Mike Kresteva tar sitt mål mot Reddick, Boseman & Kolstad till domstol, men firman smider egna planer för att hindra hans. Collin finner sig själv i en besvärlig situation i rätten.

22:00(00:10)

> The night before

Amerikansk komedi från 2015. I över tio år har kompisarna Ethan, Isaac och Chris träffats för att fira jul tillsammans. Eftersom de håller på att ta steget in i vuxenvärlden beslutar de sig för att avsluta traditionen, men inte förrän de gett sig ut på jakt efter ”Nutcracka Ball”, en legendarisk fest i New York. En galen, drogfylld kväll äger rum kvällen före jul.

00:10(01:10)

> NCIS: Los Angeles

Amerikansk kriminaldramaserie från 2013. Iron curtain rising. NCIS-gruppen utreder en misstänkt krigsförbrytare, en tidigare kommunistisk ledare från Rumänien. Det avslöjas att han lever under täcknamn i Los Angeles.

01:10(01:35)

> How I met your mother

Amerikansk komediserie från 2012. Farhampton. Ted övertalar Victoria att lämna en avskedslapp till sin trolovade, innan de kör iväg mot solnedgången. Quinn får reda på att Barney varit tillsammans med Robin.

01:35(02:00)

> How I met your mother

Amerikansk komediserie från 2012. The pre-nup. Barney skriver ett detaljerat äktenskapsförord, vilket leder till att de andra killarna föreslår egna förhållanderegler till sina partners. Samtidigt blir Quinn så arg att även hon skriver ett äktenskapsförord.

02:00(02:25)

> Jims värld

Amerikansk komediserie från 2001. The receipt. När dvd-spelaren går sönder, måste Jim leta rätt på kvittot så att han kan utnyttja garantin. Det är dock lättare sagt än gjort, för kvittot är som bortblåst. Till slut köper Jim en ny dvd-spelare, men han låtsas att han fått byta den gratis.

02:25(02:50)

> Jims värld

Amerikansk komediserie från 2001. Old friends. Jim bjuder, till Cheryls stora förtret, hem en gammal vän på middag. Vännens besök får Jim att tänka tillbaka på den gamla goda tiden och undra om det inte är dags för vilda Jim att göra comeback?

02:50(03:35)

> Navy CIS

Amerikansk kriminalserie från 2012. Canary. Teamet utreder ett fall i vilket en datahackare kan leda dem till en av världens mest eftersökte cyberterrorist.

03:35(04:20)

> The mentalist

Amerikansk kriminalserie från 2009. Aingavite baa. En kvinna lider av minnesförlust, efter att ha överlevt ett mordförsök. Patrick Jane, Lisbon och resten av teamet får i uppdrag att hjälpa henne att komma ihåg vad som hände. Kvinnan kommer varken ihåg sitt namn, yrke eller vem som skjutit henne.

04:20(05:05)

> Bones

Amerikansk kriminalserie från 2015. The jewel in the crown. Teamet undersöker en kropp som hittats på en glasåtervinning med en diamant nedtryckt i käken. Den franska inspektören Rousseau kommer till teamet med en anklagelse mot Marquis De Chaussin som visar sig vara offrets man.

05:05(05:30)

> Nanny

Amerikansk komediserie från 1994-95. Val's boyfriend. Fran hamnar i svårigheter, när Vals pojkvän börjar stöta på henne.

05:30(06:00)

> Unga mammor

Svensk realityserie från 2017. Natalie och barnen bakar tårta inför Ronjas 1-årskalas, men blir avbruten mitt i baket då Bunny bestämt sig för att para sig. Hailey får hålla mamma Joy i handen när hon ska tatuera sig. Kommer Nanja ”stämplas” av omgivningen när hon växer upp, för att hon har en pappa som har suttit i fängelse? Det är något som diskuteras under Julia M och Johans barnvagnspromenad. Lina, Emil och Audrina besöker en potentiell förskola till Audrina. Hur överens är de egentligen? Milan utvecklas för fullt och varje framsteg han gör får Julia B till tårar.